Aftenpodden Live
Nov
28
7:00 PM19:00

Aftenpodden Live

Aftenpodden, en av landets mest populære podkaster, kan oppleves live på Chateau Neuf.

Hver uke leverer trioen i den populære podkasten Aftenpodden skarp og morsom analyse av norsk politikk og de mest engasjerende samfunnsdebattene. Nå skal de oppsummere de siste måneders hendelser. Gjester og tema blir bekreftet etter hvert. 

Venner av podden: Bli med når politisk redaktør Trine Eilertsen, kulturredaktør Sarah Sørheim og nyhetssjef Lars Glomnes tar en ny tur ut av studio!

View Event →
Byutviklingskveld: Tøyen
Nov
27
6:00 PM18:00

Byutviklingskveld: Tøyen

Er Tøyen en bydel for alle?

I 2013 inngikk Høyre, Venstre, KrF og SV en hestehandel i Oslo bystyre om å flytte Munchmuseet fra Tøyen til Bjørvika. I motytelse skulle Tøyen få et områdeløft. 250 millioner kroner ble satt av til et fem årig prosjekt frem til 2018. Nå er det tid for å oppsummere. Hva har skjedd, har Tøyen blitt slik politikerne og innbyggerne drømte om?

View Event →
Julens smakstrender
Nov
24
2:00 PM14:00

Julens smakstrender

Få inspirasjon og kom i julestemning på Julens Smakstrender! Her blir det musikk, signering av bøker, julegavetips og julegavekjøp. Det blir smaking av julens viner som passer perfekt til julematen og du får vite om skjulte perler du kan gi bort i gave. Du får smake høstens og vinterens nyheter innen rød - og hvitvin samt musserende, akevitt og whisky. I tillegg blir det smaksprøver på mat, sjokolade, skinker og oljer.

View Event →
Nordiske Seriedager
Sep
26
to Sep 27

Nordiske Seriedager

Nordiske Seriedager er en to dagers festival og konferanse hvor nordiske TV-serier står i fokus. Festivalen samler kremen av serienerder og folk både foran og bak kamera i nordisk TV-bransje.

Det ble arrangert for første gang høsten 2016, og er et samarbeid mellom Aftenposten, NRK, TV2 og Norsk Filminstitutt.

View Event →
Kulturhøsten
Aug
30
6:00 PM18:00

Kulturhøsten

Høsten er høytid for kulturopplevelser i Oslo, både inne og ute. De neste månedene skal hundrevis av nye bøker, plater, serier og filmer slippes, og flere tusen konserter, forestillinger, utstillinger og festivaler arrangeres.

Få med deg det beste fra kulturhøsten 2018! Aftenpostens anmeldere har plukket ut de kulturelle opplevelsene det er knyttet mest forventninger til i høst, og gir deg en uforglemmelig aften med smakebiter av det beste fra alle kulturfelt. Les mer om fjorårets arrangement her.

 

 

View Event →
Maten vår - Aftenpostens ernæringskonferanse
May
23
9:00 AM09:00

Maten vår - Aftenpostens ernæringskonferanse

Hvem kan vi egentlig stole på i jakten på den beste og sunneste maten? Du møter de fremste ekspertene, politikerne og matentusiastene som vil inspirere, spre kunnskap og skape debatt om noe av det viktigste vi har: maten vår.

Det arrangeres til to forskjellige tider: Fagkonferanse: 09:00 - 15:30. Kveldskonferanse: 18:00 - 21:00. Informasjon om billetter og program kommer.

For mer informasjon klikk her.

View Event →
Smakstrender
Apr
28
1:00 PM13:00

Smakstrender

  • Gamle Museet, Dronningens gate 4, Oslo (map)
  • Google Calendar ICS

Det presenteres et stort utvalg av rosé-, rød- og hvitviner, musserende og andre forfriskninger. Vinprodusenter og vineksperter fra hele verden er her for å gi deg ekstra kunnskap om de ulike vinene. Du får et Riedel-glass som du benytter til smakingen. 1 glass - 150 smaker - 2 timer. For å bli abonnent, klikk her

Aldersgrense: Vinsmaking 18 år. Akevitt 20 år.

Bolk 1: 13.00-15.00 - Bolk 2: 15.30-17.30 - Bolk 3: 18.00-20.00

A-kortpris: kr. 299,- Uten A-kort: kr. 429,-

 

View Event →
Oslo sentrum - Aftenpostens byutviklingskonferanse
Apr
25
6:00 PM18:00

Oslo sentrum - Aftenpostens byutviklingskonferanse

Alle har et forhold til Oslo sentrum, men hvem bestemmer egentlig hvordan hovedstadens mest travle område skal utvikle seg? Akkurat nå planlegges det nye høyhus og trafikknutepunkter, og deler av sentrum er attraktivt og moderne. Men sentrum er også fargeløst og har også flere  “svarte hull”, områder der lite fungerer. Vi samler noen av landets fremste eksperter på byutvikling til en kveldskonferanse.

Klikk her for mer informasjon.

View Event →